My Kidoo

Nästa butik ut i vår följetång om barnklädes-butiker på nätet är Mykidoo. Detta är butiken med det söta namnet och den egna profilen. det är nämligen som så att sortimentet i denna butik är ekologisk. Och det är minsann inte alla butiker på nätet idag som enbart erbjuder ekologiska produkter, även det börjar komma mer och mer. Vidare så kan man även göra egna affärer i myKidoos regi. Mykidoo erbjuder nämligen den som vill att presentera deras produkter på homepartys och tjäna provisioner på de varor som man säljer. Detta är verkligen ett intressant koncept - att kombinera både e-handel och direkthandel på detta sätt.

Men för de flesta så är det nog ändå MyKidoos varor man är ute efter i först hand. Företaget finns i Tanum och drivs som ett familjeföretag. Något som även är unikt med MyKidoos webbutik för barnkläder är att man även kan köpa andra artiklar än just barnkläder i den. Exempelvis så kan man även inhandla ekologiska leksaker och vuxenkläder. Något som inte är så vanligt i de övriga barnklädesbutiekrna som vi kommer besöka i denna upptäcksfärd genom denna marknad. 

En annan sak som vi märkt gällande denna butik är att det är ganska generösa och rimliga leveransvillkor. Grund-frakten ligger på 39 kr, men precis som många andra e-handlae när det gäller barnkläder så har man bestät sig för att bjuda på frakten när ordern överskirder ett visst belopp. Detta belopp är satt till 500 kr. Och det är minsann inte svårt att komma upp i 500 kr i denna butik. Inte för att det är orimligt höga priser på plaggen, utan eftersom man blir så köpsugen när man ser hur fina kläderna är.

Om det varit okart hittills i vår beskrivning av Mykidoo så är det en butik med Mykidoo barnkläder endast. De plockar alltså inte hem någon form av andra varumärken utan distribuerar endast sitt egna varumärke via nätet - och som nämdes ovan - via homepartys.

Vi hoppas verkligen att ni blivit inspirerade av Mykidoo och att ni forstätter läsa vår följetång som beskriver banrklädesbutiker på nätet på den svenska marknaden. Ännu vet vi inte riktigt vilken butik som blir näst på tur, så det är bara at hålla ögonen öppna!

27 aug 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)