Hur handlar man binära optioner online?

Det är alltid många frågor om när det gäller Online Trading och här kan det bestämt påstås att binära optioner är den enklaste av former och kan beskrivas med 5 steg enligt nedan:

  1. Välj en mäklare, options plattfomr
  2. Välj ditt kontrakt, options handel
  3. Välj det aktiv, aktie eller annat du vill investera i
  4. Välj ditt investeringsbelopp
  5. Utför handel

Så enket är det faktiskt! Till och med det faktum att komma igång att vara daytrader på binära optioner är enkelt – det är snabbt och finns tillgängligt online. Det kan användas av både nybörjare som erfarna proffs handlare från CFD eller Valuta markanderna.

Valet av en plattform inom binära optioner

På trots av att binära optioner är nytt och inte har någon lång online historik, finns det redan många mäklare och plattfomar att välja på när det gäller online trading. Det har de senaste år varit en hel del dåliga exempel på att mäklare har stängt hemsidorna och tagit med sig alla investeringar. Men markanden ser helt annorlunda ut i dag, de flesta plattformar har i dag en regulering hos CySec på Cypern eller hos FCA i London – det är det mest seriösa som finns i London. Både reguleringar gäller för hela EU och passar så fint till oss i Sverige. Väljer man en plattform som finns hos någon av dessa reguleringar så är du i säkra händer och framför allt är dina pengar i säkra händer.

Ser du bort från de mest klara kriterier för att välja din plattform som ovan, så finns det ett par andra saker man skall tänka på. Vill man handla de helt korta binära optioner – som påminner mest om spel eller live betting, som varar 30 till 60 sekunder – eller vill du se på de som har flera longterm options, som kan vara i upp till 90 dagar inom binära optioner. Har du själv nyheter som du får från finansvärlden, eller har du behov för en plattform med ett stort nyhetsflow. Skall det vara de lokala aktiver, svenska aktier – eller är du en världsman som investerar i hela världen som ditt område?

Det är inga enkla val och ofta skall du igennom ett par olika plattformar innan du hittar det som passar just dig. Det är enkla set up informationer och det kan vara ett gott råd att även pröva de plattformar som har DEMO konto, så har du en helt del att testa från. Det erbjuds fler och fler plattformar med demo konto – så efter det är du säkert klar till att välja din plattform inom binära optioner. 

29 apr 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)