Julklappstips till sommaren.

Vad är årets bästa julklappstips? Att köpa julklapparna redan på sommaren. Eller försommaren. Orsaken är att man får betydligt bättre pris och kan därmed bjuda på bättre och dyrare julklappar än om man ska köpa dessa i december. Utöver det slipper man ju både trängseln i affärerna och stressen som julen trots allt innebär.

Utnyttja Reorna Vinterkläder I mars-april kommer oftast våren till Sverige. Det är få som köper vinterkläder och affärerna måste rea ut det de har inne för att ta in sommarens plagg. Det är inte svårt att hitta täckbyxor till halva priset och med tanke på att dessa är ganska dyra finns det stora summar att spara. Både täckbyxor och täckjacka kostar inte sällan närmare 1000kr styck om man ska ha bra kvalité. För ska man ändå köpa varma vinterkläder så ska man satsa på kvalité. Detta oavsett om det handlar om vinterkläder till barn eller vuxna. Den dag man fryser kommer man annars ångra sig bittert.

Surfplatta Det var inte länge sedan som surfplattan blev årets inofficiella julklapp. Den har sålt extremt bra och nya modeller kommer årligen. Allt från de allra minsta som går att hålla i en hand till de större som passar bättre för de som vill se på film. Priserna kan skilja mycket och när en ny modell släpps brukar de äldre reas ut. Håller man utkik under hela året kan man spara flera hundralappar eller till och med någon tusenlapp genom att fokusera och leta efter riktigt bra pris. Många säger att man ska vänta till mellandagsrean men frågan är om detta är speciellt genomtänkt. Företagen har gjort detta till ett jippo och chansen är nog större att man får ett ännu bättre pris om man väntar till en sommarrea eller att någon affär har en stor kampanj på något.

Oavsett finns det alltså både pengar, tid och ork att spara genom att köpa julklapparna ett halvår i förväg.

17 maj 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)