Löneförsäkring Sveriges Ingenjörer

Få prisförslag på löneförsäkring. Klicka HÄR ->

Precis som när det gäller alla andra branscher så är det ett visst mått av osäkehet när det gäller risken för att förlora jobbet, om man jobbar som ingenjör. Ingenjörer är i regel högutbildade, men dte ä inte alltid en garant för att man sitter säkert om företaget där man jobbar tvingas varsla om uppsägningar. Därför kan det vara smart att tänka förebyggande och säkerställa att man iallafall har merparten av inkomsten försäkrad om man blir arbetslös under en period. Detat behov finns eftersom många idag inte lägegru ndan pengar varje månad i tillräcklig grad för att kunna klara oförutsedda händelser. Kostnader är man dock i regel duktig på att dra på sig i takt med att ens lön ökar.

Hur gör man då för att skapa sig en tryggeht utifall en ny lågkonjunktur inträffar som leder till att ingenjörer tvingas gå från arbetet? Steg 1 är att gå med i en a-kassa. Merparten av ingenjörer har ju en akademisk utbilding, och de är därför medlem i Akademikernas a-kassa, AEA. Nackdelen med att bara vara medlem i en a-kassa är dock att den är väldigt begränsad på så vis att den enbart kan försäkra lönen innan skatt upp till 18 700 kr. Tjänar man över detta belopp (vilket många av Sveriges Ingenjörer gör) så gör man därför klokt i att lägga till en löneförsäkring som kompletterar a-kassans ersättning. Har man väl lagt till en sådan försäkring så kan man vara trygg med att få åttio procent av den verkliga nettolönen istället för bara av a-kassans inkomst-tak. 

Hur gör man då för att skaffa sig en Löneförsäkring Sveriges Ingenjörer ? Svaret är naturligtvis att du antingen kan klicka på länken ovan eller nedan som leder till ett formulär, där du kan fylla i en intresseförfrågan om just denna försäkring. När du väl fyllt i formuläret så kommer du sedan bli kontaktad av en rådgivare som hjälper dig att plcoka fram pris på föräskringen utifrån ditt behov, och kan även svara på frågor om själva försäkringen. Ett annat sätt är att google på löneförsärking eller inkomstförsärking och ta kontakt med någon av de alternativ som kommer upp i samband med sökningen. Så om du är inngenjör, tveka inte att skafaf dig ett förebyggande skydd, löneförsäkring!

Varför skall man då teckna löneförsäkringen redan idag? Jo därför att det är en kvalifikationstid på ungefär 12 månader som innebär att det ofta är försent att teckna försäkringen om redan blivit arbetslös.

Få prisförslag på löneförsäkring. Klicka HÄR ->

31 okt 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)