En regnig sommardag

Vad gör man en regnig sommardag när det inte är så roligt att vara utomhus? Det finns jättemycket du kan pyssla om inte vädret tillåter att vara ute. Gå på museum är ett roligt sätt att slå ihjäl tid en regnig dag. Att shoppa är en annan aktivitet som är helt ok även om du måste vistas utomhus emellan åt. Men det är bättre än att vara på stranden och få blöt sand emellan tårna. Bilden man har av hur en sommar ska vara är ju inte att det ska regna, det är ju meningen att solen ska skina jämt och himlen ska vara blå. Så ser inte den svenska sommaren ut jämt. Vi måste alltså finna oss i att göra annat än bada och lata oss på stranden under semestern.

Att göra hemma

Det är ju inte alltid man vill åka iväg på en aktivitet. Ibland vill man bara vara hemma. Det brukar finnas många projekt som inte blir klara av någon anledning och ett av alla dessa dåliga samveten brukar vara vad man ska göra med alla bilder man fotograferat med sin digitala kamerautrustning. Det kanske börjar bli fullt på din lagringsmedia där du förvarar dina digitala bilder. Det är kanske dags att göra något av alla dina bilder. Det är enkelt att skicka in dina digitala bildfiler via nätet för foto framkallning hos ifolor.se. Du har bilderna i din brevlåda på några dagar. Du kan sedan när det är regnigt på din semester ta en dag och sammanställa ett fint fotoalbum. Kanske är det bilder från förra årets semester som du sitter och sätter i ditt fotoalbum. Sätt gärna in andra minnen som förstärken och förfinar innehållet i ditt fotoalbum.

Mera tips

Du kan även göra andra fina saker med dina bilder. Om du vill göra något riktigt roligt en regnig dag på semestern så är en fotobok ett bra och roligt tips. Du väljer vilka bilder du vill har i fotoboken och så väljer layout. Du kan även välja att lägga till text i din fina fotobok. Det blir proffsigt och du gör hela arbetet framför datorn med nätet som hjälp. En fotokalender eller fotoalmanacka är också roliga produkter som finns att beställa och sammanställa på nätet. Det är bara att botanisera bland alla dina digitala bilder och sätta dig ner och beställa. Att få tiden att gå en regnig dag på semestern r inge som helst svårigheter om du har lite bilder som skräpar på din dator eller lagringsmedia. Låt det regna.

2 jul 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)