En bild kan betyda mycket

Att fotografera

Vi tar bilder hela tiden nu för tiden med den nya digitala tekniken. Antalet foton vi tar med den digitala kameran är många fler än med den gamla tekniken där vi satte i en film och gick till fotoaffären för att framkalla filmen. Att ta ett foto idag är väldigt mycket enklare eftersom vi oftast bara behöver ta upp vår mobiltelefon ur fickan och trycka. De bilder vi tar med våra mobiltelefoner blir oftast av väldigt bra kvalitet. Det är inte ovanligt med mellan åtta megapixel i upplösning och de har ofta några olika inställningar att välja på för att möjliggöra den bästa möjligheten för ett bra foto. Du kan idag med några enkla knapptryck i en ofta gratis telefonapplikation även redigera och förbättra din bild tills du blir nöjd.

När bilden är tagen

När bilden är tagen stoppas den ofta undan i ett av våra alla lagringsmedier. Vi lagrar otroligt mycket på våra datorer men även de mer och mer populära digitala lagringsmöjligheterna som ofta kallas moln eller clouds. Det är servar som finns digitalt och inte belastar din interna enhet. Du köper utrymme hos en leverantör av dessa tjänster och så kan lagra dina bilder där. Det finns många fördelar med att lagra externt. Den allra största är att du alltid kommer åt dina foton vart du än är. De flesta tjänsterna går ofta att komma åt även via mobiltelefonen. Det här gör att du kan framkalla bilder enkelt och tryggt när och vart du vill. Har du bara tillgång till en dator, surfplatta med uppkopling eller en mobiltelefon så loggar du in på din digitala lagringstjänst och väljer foto och skickar iväg dina foton till framkallning. Det går snabbt och lätt och är verkligen prisvärt.

Använd dina bilder

Det vanliga som händer med de bilder vi tar är att vi bara stoppar undan dom i en mapp eller på en cd skiva. Vi skulle kunna använda våra bilder mycket mera än vad vi gör. En bild betyder som sagt mycket och varför inte se till att framkalla de foton vi tycker och göra ett kollage eller en fotobok från ifolor.se ge bort som tack för senast med dokumentation över den roliga festen. Vi behöver verkligen använda oss av de digitala möjligheterna som finns. För det är enkelt och smidigt samtidigt som det både roar och hjälper oss att komma ihåg hur kul vi verkligen hade vid just det tillfället.

6 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)