Bröllop

Bröllop

Att man firar bröllop är något mycket stort i en relation mellan två personer. Det är en milstolpe i ett förhållande. Man har bestämt sig för att leva livet ut med sin partner och bröllop är något man firar en gång i livet. Paret lovar varandra evig kärlek och trohet i vått och torrt, i motvind och medvind. Att dokumentera denna stora händelse är ytterst viktigt för de flesta. Och det brukar tas oräkneliga foton under den stora dagen. Alla gäster brukar vara ivriga att ta bilder.

Vad ska man ta bilder på?

Jag tycker personligen att man ska planera sin bild dokumentation så noga det går. Bröllopsparet lägger ner mycket tid på planering av den stora dagen och det är synd om inte den tiden också hamnar på bild. Ha den digitala kameran beredd redan vid frieriet och fortsätt därifrån att hela tiden ta bilder så att det går att följa brudparet hela vägen fram till den stora dagen. Sätt gärna upp några punkter på vad du vill ha med i ditt foto dokumentation. Det ska enligt min smak innehålla allt från frieriet till planering vid köksbordet och den stora dagens sista minuter.

Att sammanställa alla foton

När det är dags att summera bröllopet och tiden varit fram till den stora dagen så finns det många varianter. Det går snabbt och lätt att skicka in digitala bilder till framkallning och själv sätta sig och knåpa ihop ett eller flera fotoalbum. Tycker du om att scrapbooka så är ett bröllop ett jätteroligt projekt att ta tag i även om det tar tid. Det är ju mycket pyssel med att få ihop ett snyggt och intressant album men verkligen värt mödan och det brukar bli rena konstverken. Stilen bestämmer man själv och där är det bara fantasin som sätter stopp.

Att göra en fotobok är ett väldigt fint alternativ. Det går ju även att göra fotoböcker i flera delar för att få med så mycket dokumentation som möjligt då blir ju första delen frieriet och den sista blir kyrkan och den eventuella festen efter bröllopet. Tar du digitala bilder för ifolor.se så är det enkelt att välja ut de foton du vill ha och sedan väljer du design och skriver till text om du vill ha det och lägger in beställningen och får en otroligt proffsig produkt hem i brevlådan. För att följa ett tema så kan du välja att göra fotoböckerna i samma tema som erat bröllop går i. Ni kanske har en eller flera färger som följer er som en röd tråd under hela bröllopet. Som sagt fundera innan hur ni vill att eran dokumentation ska se ut och sedan är det bara att ta bilder.

8 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)