Att tjäna pengar på enkäter var bara början

Du dyker säkert på reklam för att man kan tjäna pengar på enkäter lite var stans på nätet. Det handlar om att man ska ge utvärderingar och åsikter om olika saker och får några kronor per enkät för besväret. Visst – det är en bra början att tjäna pengar online. Jag har själv gått den vägen och det var de första hundringarna jag tjänade där. Så inget ont om detta. Om det inte vore så att det finns betydligt bättre vägar att gå.  Eller rättare sagt – det finns ytterligare vägar att gå. För någonstans ska man börja och jag lärde mig två saker av mitt första steg.

  1.        Ta alla inkomster du kan få

Att tjäna pengar online handlar inte om att tjäna stora pengar på kort tid. Det handlar om att tjäna pengar. Och precis som med alla andra jobb så tar det ett tag att veta vilka vägar som passar en bäst. Då ska man vara öppen i början för att testa på olika saker. Där gjorde jag rätt. Jag testade att tjäna pengar på detta sätt och insåg att det var min väg att gå – tre månader. Sen hittade jag bättre vägar. Men för någon annan kanske det är den perfekta vägen att hela tiden vandra. Så ta alla inkomster du kan få. Det öppnar nya vägar.

  1.        Ge det en chans

Alla och allt ska få en värdig chans. Det betyder att man inte ska döma ut ett sätt att tjäna pengar på internet utan att verkligen testat det ordentligt.  Avsätt tre månader minst. Som exempel kan nämnas dessa enkäter. Första gångerna gav de ca 40kr i timmen. Men när man väl lärt sig dem fick jag ut ca 95kr i tmmen. Allt har sin inkörningsperiod. Då är det dumt att sluta vid första motgången.

Så var jag nu går och var jag tjänar mina pengar? Det tar vi någon annan gång. 

17 feb 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)