Att fira bröllop

Kärleksrus

Det bubblar av kärlek inombords och ni vet inte riktigt vad ni ska göra med er lycka. Det känns som ni ska spricka och ni vill helst bara skrika ut hur lyckliga ni är tillsammans. Ni har varandra och ni vill att det ska vara så livet ut. Ni har bestämt er för att ni ska fira bröllop. Det här är ett av era störta milstolpar i livet. Man vill bara göra detta en gång i livet men lyckan brukar inte vara mindre påtaglig även om det inte är första gången ni firar bröllop. Ett bröllop är en lycklig händelse i livet en dag värd att komma ihåg.

Planering

Ett bröllop är en fest som sent ska glömmas av de inblandade både brudpar och gäster. Det är meningen att det ska vara ett minne för livet. Allt ska vara en positiv bild som du bär med dig i minnet. Du kan även komma ihåg den magiska dagen med hjälp av fotografier i en fin fotoalbum hos ifolor.se, fotoböcker eller en fin förstoring på väggen. Allt det här kräver lite planering och gör ni planeringen grundligt så har ni goda förutsättningar att få en proffsig och bra dokumentation av er lyckligaste dag hittills i livet. Dagen då ni får lova varandra kärlek och trohet för livet. Ta bilder under hela tiden ni förbereder och planerar också så kommer ni bättre ihåg hur allt bakgrundsarbete gick till. Be gärna familj, vänner och bekanta att fotografera under hela tiden också det är bra att få andras bild på hur allt har gått till.

Minnen att spara

När den stora dagen kommer och ni sak vigas och efteråt kanske ha en riktigt ståtlig fest så ska ni ha bestämt er för hur ni lägger upp dokumentationen med att filma och fotografera. Många anlitar en fotograf för att ta bröllopsbilder men glömmer hur viktigt det är med att ta bilder under hela dagen. Be några ur familjen eller några vänner att fotografera under hela dagen. Sammanställ allt i en fotobok och du har ett mycket fint minne för livet av din största dag. Du kan även göra ett eget fotoalbum och då är det bara att skicka in dina digitala fotofiler för framkallning över nätet och inom några dagar så har du bilderna i brevlådan och kan sätta igång att skapa. Ett fotoalbum med minnen från er lyckligaste dag i livet. Det kommer fler lyckliga stunder och glöm inte att det behöver också fotgraferas och förevigas. Du bär många minnen i hjärtat men det är lätta att förstärka minnen med ett foto.

5 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)